Follow Us On

0521 725 970 woensdag t/m zondag 10:00 – 17:00 Van Helomaweg 18, 7971 PX Havelte

Brasserie OER

Verantwoord genieten van wat de aarde ons geeft!

OER. staat voor duurzame en lokale producten

Teambuilding | Coaching | Events

Teambuilding maar dan anders… Met collega’s, sportclub/vereniging of vriendengroep een onvergetelijke dag in de natuur beleven?

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven uit de regio, die zich richten op teambuilding in de breedste zin van het woord.

 

 

We stellen je graag aan hen voor…

The T’chers

Een dag doorbrengen buiten de muren van de school of het bedrijf? The T’ chers verzorgt een ervaring die een team weer even helemaal tot plezier en de kern brengt: een oerervaring. Sinds 2019 hebben verschillende teams al zo’n dag op het Holtingerveld gehad en ze geven allemaal aan dat de combinatie van de prachtige natuur, schapendrijven, de wandelingen en de activiteiten georganiseerd door Hartger Meihuizen en Roelof Koopmans uniek is! Kijk snel voor de mogelijkheden!

Kijk voor meer informatie op tchers.nl

AnSi Events

AnSi Events is in zowel Drenthe als Overijssel actief en is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding, familie- en vriendenuitjes o.a. Een route in een DAF of oude Volkswagenbus met je collega’s of juist actief op het Holtingerveld door een typisch Drentse activiteit zoals schapen drijven op de heide…

Bekijk de vele mogelijkheden zelf eens!