Follow Us On

0521 725 970 woensdag t/m zondag 10:00 – 17:00 Van Helomaweg 18, 7971 PX Havelte

Brasserie OER

Verantwoord genieten van wat de aarde ons geeft!

OER. staat voor duurzame en lokale producten

Duurzaam, puur & eerlijk

OER gezellig interieur

Gezelligheid

Bij OER. is het altijd heerlijk genieten en ontspannen. En dat komt niet alleen door onze hapjes en drankjes, maar ook door ons gezellige interieur. Dankzij Interieurontwerper- en styliste Sylvia Halbertsma is Brasserie OER. een inspirerende plek geworden en laten we ons steeds door haar verrassen met nieuwe items.

 

Goed nieuws…

Die items zijn vanaf heden voor iedereen te koop! Kijk eens in onze bakkerskast met spullen van onder andere VT Wonen, Heinen Delfts Blauw, Clayre & Eef én Fabryk Design.

De leukste spullen voor thuis of om cadeau te geven!

Shop Syl’s Interieur Design

Bij Syl’s Interieur Design kun je niet alleen geweldig shoppen in haar winkel of online, als interieurstyliste kan Sylvia ook kijken naar jouw interieur en helpen er een ideale thuis- en werkomgeving van te maken. Haar motto: ‘Goed moet mooi zijn en mooi moet goed zijn’.

Kijk voor meer inspiratie op haar webshop of instagram. www.shopsylsid.nl

 

 

Over Fabryk Design

Fabryk Design maakt klanten blij met een echt, duurzaam designproduct. FBRK staat voor puur en eerlijk design. Ontworpen, geproduceerd en gefaciliteerd in Friesland. Samen met FBRK-werkt! wordt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geboden om zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op Fabrykdesign.nl